Onderhoud

Ook voor het onderhoud van uw tuin kunt u ons inschakelen en ook wanneer u zelf groene vingers heeft, kan het interessant zijn om specifieke werkzaamheden door ons uit te laten voeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het knippen van hagen, snoeien van beplanting en bomen, de bestrijding van onkruid, het gazononderhoud, de winteraftap van uw beregeningsinstallatie en de volledige bemesting van uw tuin. Dit zijn allemaal werkzaamheden die wij graag voor u verzorgen. Het is belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt om het gewenste resultaat te bereiken.

Bij periodiek onderhoud kunnen we de werkzaamheden in het juiste jaargetijden uitvoeren, dit om bijvoorbeeld de bloeitijd te verlengen of om vorstschade te beperken. In overleg wordt besproken hoe vaak we langskomen en welke werkzaamheden we uitvoeren. Dit kan wekelijks, maandelijks, per kwartaal of wellicht jaarlijks zij.

Wij hebben een uitgebreid machinepark met allerlei gemotoriseerde machines om al het onderhoudswerk proffessioneel en efficient qua tijd uit te voeren. Ook hebben wij een zelfrijdende versnipperaar en een 20 tons kloofmachine, hiermee kunnen we het vrijgekomen snoeiafval versnipperen en bij rooiwerk van bomen kunnen wij indien gewenst, zelfs het vrijgekomen hout voor u gekloofd achterlaten.